Întâlnire cu reprezentanții mediului asociativ din diaspora și din comunitățile istorice, miercuri, 12 aprilie 2023

80

Secretarul de stat pentru românii de pretutindeni, Gheorghe Cârciu, a avut miercuri, 12 aprilie, o nouă întâlnire online cu reprezentanții mediului asociativ din diaspora și din comunitățile istorice.

„Dialogul cu românii din afara granițelor este pentru mine un obiectiv clar, asumat, care nu poate fi înlocuit. Am avut ieri o nouă întâlnire cu reprezentanții mediului asociativ din diaspora și comunitățile istorice, despre stadiul proiectelor cu finanțare nerambursabilă. Prin intermediul acestor discuții încercăm să răspundem tuturor întrebărilor cu caracter tehnic, care vin dinspre mediul asociativ, pentru că îmi doresc ca toate proiectele aprobate să-și atingă cât mai bine obiectivele.

Apreciez colaborarea și eforturile pe care mediul asociativ le depune pentru păstrarea identității românești în afara granițelor și vă mulțumesc că ne sunteți alături în acest demers. Vă rog să nu uitați că în 28 aprilie 2023 se încheie perioada de depunere a cererilor de proiecte de finanțare”, a declarat secretarul de stat.

Sursa Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Articolul precedentAtelier de tradiții românești, organizat de Asociația Femeilor Românce din Grecia
Articolul următorComunicat de presă