Ilie Fârtat
Ilie Fârtat – candidat pentru funcția de primar al Orașului Horezu

După cum știți cu mai bine de o săptămână în urmă a fost organizată în modalitate telematică prima întâlnire bilaterală între politicieni, mediul de afaceri din Vâlcea și reprezentanții Confindustria Sardegna, o instituție care reunește peste 350 de firme care operează în sectoare economice precum turismul, transporturile sau comerțul. 

În timpul discuțiilor politicienii vâlceni au avut șansa de a-și promova zona în fața investitorilor italieni dispuși să investească în județul Vâlcea. 

Ilie Fârtat, candidat pentru funcția de primar al orașului Horezu s-a dovedit a fi pe departe cel care a atras atenția, prin modul său de a-și promova orașul de suflet, interesul investitorilor italieni.

În zilele succesive ale primei întâlniri, oameni de afaceri italieni interesați de potențialul economic al zonei Horezu pe care domnul Ilie Fârtat l-a promovat în timpul primei întâlniri și-au manifestat interesul și au dat startul unei discuții constructive care în scurt timp va aduce la Horezu noi investitori italieni dispuși să investească în sectorul industrial și în depozitarea și prelucrarea fructelor de pădure (realizarea unui depozit frigo pentru acestea).

Franco Fara, membru al Confindustria Sardegna și Mihai Daniel Manda, candidat pentru funcția de Consilier Județean Vâlcea

Vreau să îi mulțumesc în primul rând domnului Ilie Fârtat care a fost foarte receptiv la apelurile noastre și ne-a pus la dispoziție informațiile de care avem nevoie. Sunt sigur că atât eu cât și colegii mei am pus deja bazele unei viitoare colaborări cu orașul Horezu din România, care se va concretiza într-un plan solid de investiții cu efecte pozitive pentru oraș și cetățenii săi. Am apreciat foarte mult perseverența și corectitudinea partenerului nostru Ilie Fârtat care încă de la început ne-a menționat faptul că în selectarea angajatilor prioritate să aibă cetățenii orașului Horezu și să le oferim salarii adecvate timpurilor de astăzi. În toate discuțiile avute am observat că pentru domnul Fârtat cetățenii sunt prioritari, fapt ce mă determină să îl definesc ca o persoană corectă și loială comunității horezene” ne-a declarat Franco Fara, membru al Confindustria Sardegna și investitor în România.

Articolul precedentInvestitori sarzi la Vâlcea
Articolul următorAlina Gurău, candidată pentru consiliul local Ribera a inaugurat noul sediu al Asociației Diaspora Civica Italia