Investitori sarzi la Vâlcea

317

La începutul acestei săptămâni a fost organizată prima întâlnire de lucru dintre reprezentanți ai politicii vâlcene și Confindustria Sardegna, o entitate care reunește peste 350 de firme, care acționează în șapte domenii de activitate diverse printre care cele mai importante fiind: sectorul alimentar, turism și transporturile. Aceast prim eveniment a pus bazele unei viitoare colaborări între județul meu natal Vâlcea și Sardegna. Scopul acestei întâlniri a fost acela de a consolida relațiile economice în diverse domenii economice cu potențial în județul Vâlcea prin atragerea de capital și investitori străini în zonă, potrivit declarațiilor domnului Mihai Daniel Manda, organizatorul acestei întâlniri.

La eveniment au fost prezenți directorul general al Confindustria Masia Giansimone, vice directorul Barbara Ferrandu și domnul Franco Fara, membru de seamă al Confindustria și vice președinte al Asociația ”Cuore Romeno”. Județul Vâlcea a fost reprezentat cu seamă de Virgil Pirvulescu, candidat pentru poziția de primar al orașului Râmnicu Vâlcea, Ilie Fârtat, candidat pentru poziția de primar al orașului Horezu și doamna Claudia Banu, președinte PNL Râmnicu Vâlcea.

Mihai Daniel Manda, candidat al Consiliului Județean Vâlcea

Sunt încrezător că județul Vâlcea își va consolida poziția pe harta dezvoltării economice și va deveni un județ magnet pentru investitori, care vor purta cu ei inovație, tehnologie și care implicit vor contribui la creșterea bunăstării economice și sociale a vâlcenilor.

 

Articolul precedentProiectul Sarò la Oristano
Articolul următorHorezu prin Ilie Fârtat – un magnet pentru investitorii italieni