Rezultatele Proiectului MapamondNews: O Creștere Remarcabilă a Vizibilității și Utilizatorilor Platformei

Încheiem cu succes proiectul nostru MapamondNews și suntem încântați să împărtășim rezultatele remarcabile obținute în timpul desfășurării acestuia.

Realizările Proiectului:

Articole Publicate: În timpul celor 14 săptămâni de desfășurare a proiectului, ne-am concentrat pe obiectivul de a publica minim 3 articole pe săptămână. Sunt mândru să vă anunț că acest obiectiv a fost nu doar atins, ci depășit, contribuind semnificativ la creșterea vizibilității platformei.

Accesibilitatea Platformei: Platforma noastră a fost concepută pentru a fi ușor accesibilă românilor din țară și de pretutindeni. Statisticile arată că cei mai mulți vizitatori provin din România (1.106 vizitatori), urmați de Portugalia, Statele Unite și Italia. În Germania, avem 10 vizitatori, evidențiind dorința noastră de a extinde accesul platformei în această regiune.

Creșterea Numărului de Utilizatori: Scopul nostru principal a fost să sporim numărul de utilizatori pe platforma www.mapamondnews.com. Rezultatele evidențiate în graficul atașat reflectă evoluția numărului de vizitatori pe pagina noastră web. Creșterea semnificativă a vizualizărilor a început după implementarea actualizărilor și colaborarea cu publiciștii voluntari pentru redactarea articolelor pe diverse teme.

Impactul Activităților Implementate:

Toate acțiunile și îmbunătățirile din cadrul proiectului au dus la o îmbunătățire generală a platformei, înregistrând o creștere semnificativă a utilizatorilor și a vizibilității. Colaborarea dintre site-ul web și pagina de Facebook a generat automatizarea postărilor pe platforma noastră de Facebook (https://www.facebook.com/mapamondnews), consolidând astfel vizibilitatea.

Principalele Realizări:

Vizualizările pe platformă au crescut cu 474% comparativ cu trimestrul anterior al anului 2021.
Numărul total de utilizatori a crescut cu 150%.
Interacțiunile cu sesiunile au înregistrat o creștere de 174%.
S-a observat o scădere cu 23% a timpului petrecut pe platformă.
Împreună, aceste rezultate demonstrează succesul și impactul semnificativ al proiectului nostru MapamondNews.

Vă mulțumim pentru susținerea și implicarea dumneavoastră.

Cu stimă,

Echipa MapamondNews

Articolul precedentSĂRBĂTORIREA ZILEI ARMATEI LA SLATINA
Articolul următorOrașul cu parfum de nostalgii, Drăgășani