Departamentul pentru Românii de Pretutindeni anunță astăzi, 22 august 2023, rezultatele unei noi etape de evaluare a cererilor de finanțare transmise în cadrul Sesiunii de finanțare nerambursabilă 2023.

Lista proiectelor aprobate/respinse/neeligibile este disponibilă aici: Rezultate 22august2023

* Contestațiile se transmit prin e-mail la adresa: proiecte@dprp.gov.ro, prin poştă cu confirmare de primire sau se depun direct la registratura DRP, în termen de cel mult 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatelor. Contestaţiile vor fi soluţionate de către comisia de contestaţii în termen de 5 zile lucrătoare de la data încheierii perioadei de depunere a acestora, prin admis sau respins. Rezultatul procesului de evaluare a contestațiilor va fi publicat pe pagina www.dprp.gov.ro și nu mai poate face obiectul unei alte contestații.

Sursa Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Articolul precedent27 august, Atelierul de Creație Populară Balada, realizat de Asociația Centrul Cultural Balada din Gijón – Asturias
Articolul următorOpt săptămâni de Tabere ARC! Am construit punți, am clădit legături și am îmbrățișat diversitatea noastră culturală!