Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) a organizat pe 19 mai cea de a XIV-a ediție a Galei LSRS, printr-un proiect finanțat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP).

În cadrul Galei, secretarul de stat Gheorghe Cârciu a acordat premiile categoriei „Construim Prezentul”.

Felicităm toți participanții și îi așteptăm pe acești tineri în țară, cu proiecte valoroase!

Gheorghe Cârciu, secretar de stat DRP: „Studenții noștri, care se remarcă prin performanță și studiază în afara țării, sunt tineri ambasadori ai României și modele pentru generațiile care vin din urmă.

M-am bucurat să fiu alături de membrii Ligii Studenților Români din Străinătate, la gala pe care au organizat-o la Palatul Parlamentului, cu sprijinul Departamentului Pentru Românii de Pretutindeni.

Pe doi dintre câștigătorii pe care i-am cunoscut, Gabriel Alexandru Streinu și Constantin Alexandru Manda, i-am încurajat să-și urmeze visurile și să aibă tot timpul în minte titlul sugestiv al premiului obținut, ”Construim Prezentul”.

I-am asigurat pe toți că misiunea Guvernului României este să-i sprijine oriunde vor alege să continue în viață și i-am îndemnat să aibă grijă să fie mereu cu gândul la România. Și, bineînțeles, atunci când va veni timpul, îi așteptăm pe toți acasă”.

Sursa Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Articolul precedentGala LSRS 2023 – Construim prezentul – 19 mai 2023
Articolul următorVizită de lucru la Ismail, regiunea Odesa, 20-21 mai 2023