Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a publicat in SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul de participare nr. CN1053958/07.04.2023 pentru SERVICII TRANSPORT TABERE ARC 2023, cu data limită de depunere a ofertelor: 09.05.2023, ora 15:00.

Anunțul de participare pentru servicii de transport persoane în cadrul proiectului Taberele ARC 2023 poate fi vizualizat aici: CN1053958 Anunț de participare pentru SERVICII TRANSPORT TABERE ARC 2023

Detalii ale anunțului și documentele de achiziții publice sunt disponibile pentru acces direct, nerestricționat, complet și gratuit, la adresa web: SEAP (e-licitatie.ro)

***

Proiectul se adresează etnicilor români (elevi, tineri, studenți și profesori) din țările aflate în jurul granițelor și Balcani: Serbia (Voivodina și Valea Timocului), Bulgaria, Ucraina (regiunea Cernăuți, Odessa și Transcarpatia), Macedonia de Nord, Croația, Ungaria, precum și celor din diaspora (Italia, Spania, Grecia, Canada, Portugalia, Marea Britanie, Franța, Germania, Republica Moldova, etc).

Programul de tabere ARC 2023, ediția a XIV-a din acest an, va reuni un număr minim de 1.000 de participanți și un număr maxim de 5.000 de participanți din țările mai sus enumerate, în Centrele de Agrement din județele: Neamț, Bistrița-Năsăud, Tulcea, Botoșani, Hunedoara și Gorj.

Programul de tabere ARC 2023 este un proiect propriu al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și Ministerul Sportului.

Sursa Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Articolul precedent8 aprilie – Atelierul „Bucate tradiționale de Paște”, dedicat copiilor și părinților români din Haga și împrejurimi
Articolul următorAcord de colaborare semnat între Departamentul pentru Românii de Pretutindeni și Universitatea de Vest din Timișoara