Ziua Internaţională a Copilului sărbătorită la Drăgășani

268

 

 Asociaţia Cataleya/Yris prin coordonator zonal Drăgășani , ing. Costinel Stoica , organizează evenimentul cu numele „ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI LA DRĂGĂȘANI”.
Evenimentul va fi structurat pe 4 ateliere de lucru unde copiii vor fi implicaţi în diverse activităţi de voluntariat. Aceste activităţi vor consta în:
  1. FACE PAINTING – voluntarii vor face desene pe faţa copiilor prezenţi la eveniment, cu acuarele speciale, astfel copiii se vor putea vedea în roluri de zâne, prinţi, prinţese sau ce alte personaje îşi doresc.
  2. DESENE PE CHEVALET – vor avea la dispoziţie pânze de desen pe chevalet folosind  tempera şi, împreună cu voluntarii mai mari, vor crea desene , obţinând astfel produse vizibile ale imaginaţiei lor. Aceste opere vor fi expuse în cadrul Festivalului de Artă Vizuală, care va avea loc în luna octombrie , tot la Drăgășani.
  3. ATELIER CU  CIOCOLATĂ PENTRU COPII– unde cei mici vor învăța să pregătească ciocolata delicioasă , utilizând o fântână de ciocolată. Participanții vor avea parte și de alte surprize pregătite de  organizatori și sponsorii evenimentului.
  4. CONCURS DE PESCUIT pentru copii –  în iazurile de pe domeniul gazdei, îmbinând sportul , relaxarea , bucuria competiției sportive.

Acţiunile se vor desfăşura în Drăgășani  între orele 10:00-19:00, la reședința dl. ing. Costinel Stoica.
 De asemenea, se vor putea bucura și de alte momente dedicate copiilor pregătite de gazda evenimentului și de voluntarii Asociaţiei  Cataleya/Yris, toate într-un decor de basm , pentru copii din Drășășani proveniți din medii vulnerabile ( monoparentali, cazuri sociale, cu părinți plecați în străinătate, cazuri medicale ).
Articolul precedentDepartamentul pentru Românii de Pretutindeni anunță închiderea sesiunii de depunere de proiecte pentru Ucraina
Articolul următorCupa Pescarului Oltean