Românca noastră, Nicoleta Careba, fata cu părul bălai și maini de aur a participt cu succes la finala națională a celui mai mare concurs de hairstyiling din Italia, ”MR HAIR ARTIST AWARD”, desfășurat în comuna Paestum, din provincia italiană Salerno pe 12 și 13 ianuarie. Proba finală și evenimentul a fost transmis pe toate canalele de televiziune italiană.

Chiar dacă Nicoleta, românca noastră a reprezentat Sardinia, s-a simțit mereu româncă, după cum ne-a declarat, fiind susținută și încurajată de o echipă de traineri români, dintre care făcea parte și fosta ei maestră Liuba Trofaniuc, profesionist în domeniu și membră a juriului.

Deși nu a urcat pe podium, Nicoleta a reușit să câștige atât admirația publicului cât și a juriului, clasificânduse printre cei mai buni 20 de hairstyliști din peninsulă la categoria ”Coafuri mireasă fantasya”.

Prezentă în Italia de mulți ani și cunoașterea la nivel avansat a limbii italiene i-a îngăduit ca în timpul competiției să traducă pentru personalitățile române din juriu, lucru ce i-a permis să dezvolte noi proiecte de viitor cu stiliști din țară și din Europa.

Chiar dacă emoțiile și-au spus cuvântul, Nicoleta a demonstrat încă o dată prin caracterul ei modest că se poate face carieră la orice vârstă. Nu a uitat nicio clipă de unde a plecat, așa cum ne-a mărturisit și a demosntrat din nou, așa cum îi place să afirme că ”Banatu-i fruncea”.

Pe această cale îi transmitem felicitările redacției noastre și mult succes la competițiile viitoare.

 

Articolul precedentCe este Maslul și de ce este important să fim prezenți
Articolul următorReuniunea membrilor Asociației Diaspora Civica, la Bologna