Reprezentanții Departamentului pentru Românii de Pretutindeni s-au întâlnit cu membrii Comisiei de administrație publică din Parlamentul Republicii Moldova

303

În identificarea unor acțiuni comune de gestionare a noului context, reprezentanții Departamentului pentru Românii de Pretutindeni s-au întâlnit cu membrii Comisiei de administrație publică din Parlamentul Republicii Moldova, condusă de Larisa Voloh, președintele Comisiei. La întâlnire au mai participat Ambasadorul Republicii Moldova la București, Victor Chirilă, și reprezentanți ai Direcţiei Generale Afaceri Externe și Protocol a Camerei Deputaţilor.
Susținerea refugiaților și a comunităților de români din Ucraina a reprezentat principala temă de discuție.
„În aceste vremuri de grea încercare, trebuie să ne păstrăm credința și speranța că indiferent de țara în care trăim, noi, românii, rămânem uniți în acordarea de ajutor celor aflați în nevoie”, a declarat oficialul DRP.
Membrii delegației Comisiei de administrație publică din Parlamentul Republicii Moldova au transmis mulțumiri și cele mai bune aprecieri pentru gestionarea bunei relații diplomatice dintre cele două state, mai ales în contextul valului uriaș de refugiați.

Articolul precedentMisiunea ,,Din suflet, pentru suflet”
Articolul următorExploratori pe Tărâmul Iubirii