În perioada 11.10.2018 – 20.10. 2018, Associazione Interculturale Italia-România”Cuore Romeno”ONLUS derulează proiectul „Digisoft SardRo – Competente digitale si competente de tip soft pentru comunitatea românească din Sardinia” („Digisoft SardRo”), cu sprijinul Ministerului pentru Românii de pretutindeni, și în parteneriat cu Asociatia „Migranti del Sulcis COLLAGE” si Grupul asociatiilor romanesti din Sardinia. Proiectul presupune desfasurarea a doua module distincte de formare cu beneficiari – reprezentanti ai diasporei romanești din regiune – un modul orientat e dezvoltarea de competente digitale si un modul pe dezvoltarea de competențe de tip „soft”.
In acest sens anunțăm un apel de selecție a participanților pentru cursurile de formare dupa cum urmează:
– un curs de formare orientat e dezvoltarea de competente digitale – unde participanții vor fi instruți cum să utilizeze resursele digitale (Internet, rețele de socializare, platforme online și alte instrumente disponibile) pentru a putea fi mai competitivi pe piața muncii și a crește gradul de informare (Curs de 8 ore+5 ore online).
– un modul pe dezvoltarea de competențe de tip „soft” – competențe de comunicare, ascultare activă, competențe de lucru în echipă, dialog intercultural și instrumente de sprijin pe piața muncii (Curs de 8 ore+5 ore online).
Locul desfașurării cursurilor de formare: Iglesias,Carbonia,Sant’Antioco,Masainas
Cine poate aplica: reprezentanții comunității românești din Sardinia.
În urma participării la curs fiecare participant va primi un certificat de atestare a competențelor dobândite după modelul Europass.
Locuri disponibile: 10 locuri pentru fiecare oraș din proiect.
Pentru a se înscrie persoanele interesate trebuie să contacteze doamna Bianca Rasnovean( presedinte Asociatia Collage )
În acest scop asociația noastră va asigura o masă pe zi și sprijin în identificarea locației cele mai apropiate de dumneavoastră.

Articolul precedentProiectul DigiSoft SardRo
Articolul următor„Descoperă și Cunoaște România” proiect 30.11 – 02.12 2018