Ieri a avut loc o întâlnire în format online între directorii unităților de învățământ din Sectorul 2, cărora li s-au alăturat președintele Comisiei de învățământ, tineret și sport din cadrul Senatului României, Monica Cristina Anisie, și viceprimarul PNL, Adrian Costache.

Ordinea de zi a ședinței a cuprins problemele reale și stringente de administrație a acestui domeniu: buget, reabilitări clădiri, siguranța unităților de învățământ, dezinfecția prin nebulizare în unitățile de învățământ etc.

„Suntem pe drumul cel bun și dovedim că se poate atunci când există implicare și colaborare din toate părțile. Am stabilit împreună că, la noi în sector, accentul pus pe calitatea învățământului trebuie să vizeze atât aspectele educaționale, respectul pentru cadrele didactice, cât și asigurarea securității beneficiarilor prin spații curate, reabilitate, prietenoase, în care să-ți fie mai mare drag să-ți petreci timpul și să înveți să fii OM.” a declarat președintele Comisiei de învățământ, tineret și sport din cadrul Senatului României, Monica Cristina Anisie în cadrul întâlnirii.

Articolul precedentGheorghe CÂRCIU: În prezent, pe lângă comunitățile istorice de români din vecinătatea României, există peste 5 milioane de cetățeni români în afara granițelor
Articolul următorCompania de stat Hidroelectrica, vine cu o ofertă bombă