Sursa  foto :  Facebook

Avem o știre și o surpriză placută pentru cei care așteptau cu nerăbdare alegerile locale din Bologna, Italia.

În competiția pentru funcția de consilier local a intrat și o persoana foarte cunoscută nouă, apreciată și iubită de noi:doamna Magdalena Arseni. Dumneaei și-a depus candidatura pe lista civică – Bologna Forum Civico pentru a face parte din echipa candidatului pentru funcția de primar, domnul Stefano Sermenghi.

 

Magdalena Arseni ne-a relatat că vine în sprijinul unei echipe puternice care va fi ca o alternativă la partidele politice care candideaza de obicei în zonă.

Pentru români și pentru foarte mulți italieni din Bologna, doamna Magdalena reprezintă un punct de referință, un om de valoare care a făcut din voluntariat un scop în viață. Nimeni nu poate declara ca a fost refuzat sau evitat dacă a fost solicitată pentru orice tip de ajutor: moral, material, informații sau asistență medicală.

Facând parte din viața asociativă, politică și religioasă a orașului Bologna, doamna Arseni și-a câștigat dreptul și onoarea de a reprezenta  comunitatea româneasca în consiliul local.

Noi, la rândul nostru, suntem onorați să ii fim alături, să o sprijinim cu dragoste și încredere, pentru a câștiga cursa electorală de la alegerile locale din Bologna.

 

Articolul precedentRareș Bogdan : Apel la responsabilitate și decență!
Articolul următorDecernarea Diplomei de Excelenta doamnei Magdalena Arseni din partea asociatiei „Cuore Romeno”