Teodora Rotarescu, născută la Sibiu în 2001 s-a transferat în Sardinia alături de familie la varsta de 10 ani. De la vârsta de 6 ani și până la sosirea sa în Italia a studiat pianul la Școala de Arte din Sibiu. Odată ajunsă în Cagliari a continuat pentru alți trei ani cursurile Conservatorul din Cagliari, unde a avut posibilitatea de a-și perfecționa tehnica și de a se integra în noul colectiv.

Teodora, conaționala noastră a frecventat cursurile Liceului Lingvistic și de Științe Umane ”Bacchisio R. Motza” din Quartu Sant’ Elena, iar anul acesta a susținut examentul echivalent Bacalaureatului din România, pe care l-a promovat cu nota 10.

După mulți ani de studiu, Teodora a demonstrat tuturor că statutul de străin în Italia nu influențează nota finală.

Cu un bagaj important de cunoștințe și cu marele succes obținut de recent, Teodora își propune să continue studiile într-o Universitate italiană, demonstrând tuturor că succesul nu ține cont de etnie sau rasă, ba dimpotrivă este încununarea eforturilor și dedicației pentru studiu.

 

 

 

Articolul precedentCredincioșii ortodocși din Olbia sunt așteptați la Taina Sfântului Maslu
Articolul următorMihai Daniel Manda, inițiatorul Comisiei pentru Diaspora Vâlceană, în cadrul viitoarei componențe a Consiliului Județean