Reprezentanții Asociației Interculturale Italia-România ”Cuore Romeno” ODV au prezentat elevilor Institutului Tehnic  Lorenzo Mossa din Oristano proiectul ”Bully for you!”.

Este a treia unitate școlară din Oristano în care organizatorii proiectului au prezentat proiectul și au informat tinerii cu privire la oportunitățile ErasmusPlus. Elevii au primit informații despre proiectele Erasmus, au urmărit videoclipuri și au participat la o activitate interactivă în care au identificat efectele bulismului.

Prezentările au ca scop identificarea a patru tineri interesați să participe la proiectul care se va desfășura în perioada 1-9 martie la Oristano.

”Bully for you!” este un proiect organizat de Asociația ”Cuore Romeno” din Oristano și finanțat de Comisia Europeană prin intermediul programului ErasmusPlus. Activitățile acestuia prevăd o sesiune de informare și un schimb de tineret care va avea loc la începutul lunii martie la Oristano. La proiect vor lua parte proiect vor 25 de tineri din Spania, Italia, Danemarca, Bulgaria și România.

Articolul precedentReuniunea membrilor Asociației Diaspora Civica, la Bologna
Articolul următorDaniel Manda, diasporeanul care va candida pentru un post la Consiliul județean Vâlcea