Apel umanitar către comunitatea românească din Sardegna

282
Santa Claus caring huge sack of presents to the City. Christmas in Business
La Olbia se strâng pachete pentru patru copilași români rămași orfani de mamă în pragul sărbătorilor.

De curând la redacția ziarului nostru a ajuns știrea care a cutremurat nu doar sufletele celor care îi cunosc pe cei patru copii, dar și pe noi aflați la mare depărtare de țară.

În prag de sărbători cei paru copilași, trei fetițe și un băiețel, cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani au fost părăsiți de mamă, care după 6 ani de dializă și-a găsit liniștea în ceruri. Cu o situație economică deficitară și obligat să renunțe la muncă pentru a-și îngriji soția și mama copiilor săi, tatăl, alături de cei mici se găsesc astăzi în situația de a nu avea ce pune pe masă în preajma sărbătorilor.

Este de datoria noastră să le atenuăm durerea, iar în acest scop, Asociația Social Culturală “România Unită” din Olbia și Magazinul Românesc din Olbia organizează strângere de pachete (produse alimentare neperisabile și/ sau haine, jucării, bani) pentru a le trimite familiei indurerate din satul Victoria, comuma Hlipiceni, jud. Botosani.

Mai jos găsiți informații folositoare cu privire la talia copiilor, în cazul în care doriți să îi ajutați cu haine și încălțăminte:
Fetitele poartă la încălțăminte mărimile: 36, 26, 36 și 38
Baiețelul poartă la încălțăminte mărimea 34.

Reprezentanta Asociației din Olbia, Michela Circeag a transmis pe pagina persoanală de Facebook un îndemn către comunitatea românească din Sardegna și în special către numeroasa comunitate de români din zona Sassari-Olbia-Tempio.

”Pe mămica lor nu le-o putem aduce dar o mică bucurie și un zâmbet putem încerca. Eu îmi doresc să aduc un zâmbet pe buzele acestor copii și am decis să apelez și la bunătatea dumneavoastră, celor care doriți. Trebuie să ne unim, acum în prag de sărbători și să strâgem câte ceva pentru necesarul zilnic al acestor suflete mici.”

Produsele și pachetele pot fi depozitate în cadrul Magazinului Românesc din Olbia, până pe data de 16 Decembrie, înclusiv, cu obligația de a achita transportul acestuia către România (1E/Kg).

Pentru mai multe informații și detalii contactați Magazinul Românesc Mimi Alimentari din Olbia sau numărul de telefon 389 55 75 463.

Articolul precedentTaina Sfântului Maslu săvârșită în Parohia Olbia
Articolul următorS-a deschis în Alghero al patrulea magazin românesc de pe insula Sardinia.