Prima biserică Ortodoxă din Sardinia prinde contur

513

În această săptămână au început lucrările la prima biserică românească Ortodoxă din Sardinia. Comunitatea românească a primit din parte primăriei Olbia un teren unde să își construiască prima biserică.

”Astăzi din mila lui Dumnezeu, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan și purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Arhiereu Vicar Atanasie de Bogdania la Cinstirea Icoanei Maicii Domnului Prodromița și a Sfântului Cuvios Paisie Aghioritul după săvârșirea Sfintei Liturghii am început lucrările la săpăturile fundației la prima Biserică Ortodoxă din Insula Sardegnia în Orașul Olbia.Tot astăzi se împlinesc doi ani de la hirotonia întru diacon a Părintelui Paroh Marian Găină.

Rugăm pe Sfântul Ioan Botezătorul și pe Sfântul Mucenic Efisie, Ocrotitorii Parohiei noastre, să mijlocească la Bunul Dumnezeu ,să trimită înger păzitor și îndemn la jertfire pentru Casa Domnului, lucrătorilor, ctitorilor, binefăcătorilor și tuturor Creștinilor!”, este mesajul părintelui Paroh Marian Găină către comunitatea ortodoxă din Sardinia și nu numai.

Articolul precedentExpoziție de desene 2021, Ziua Internațională a IEI
Articolul următorTudor Vladimirescu şi ţinuturile vâlcene