Specializată în domeniul stylingului românca Nicoleta Careba, stabilită în Sardegna se remarcă prin profesionalism și urcă treaptă cu treaptă spre marile reușite ale carierei. Românca a participat în ultimii doi ani la peste patruzeci de concursuri naționale și internaționale în România, Republica Moldovă, Ucraina și Italia, de la care s-a întors cu premii și recunoașteri internaționale. Nicoleta Careba reușește astfel să-și construiască o frumoasă carieră în domeniul stylingului si hair stylingului.

Prima româncă ajunsă în culisele celui mai mare concurs în domeniu la nivel internațional ”Miss Europe Continental”, acolo unde va participa ca stylist oficial, și unde își va demonstra măestria în fața celor 700 de concurente ce vor participa la concurs în orașul Napoli, în luna noiembrie (a.c.). Concursul va fi transmis în direct în Italia, Europa și nu numai.

Ca invitată specială, Nicoleta va prezenta coafuri sofisticate și aranjamente care vor ține cont de ținute și fizionomia concurentelor.

”Nu voi uita niciodată de undeva de jos, dar nici că Banutu-i fruncea”, îi place româncei noastre să spună, aducându-și aminte de locurile natale.

Vreau să mulțumesc tututor celor care mă susțin și m-au instruit să pot ajunge să îmi fructific talentul și măiestria. Mă înclin în fața maeștrilor mei și voi încerca mereu să îi fac mândri pe toți, promovând în același timp România, Banatul și zona mea dragă Valea Almajului.

 

Articolul precedentProiect educațional transfrontalier: LECTURA ROMÂNEASCĂ FĂRĂ FRONTIERE
Articolul următorNoi imagini cu Biserica Ortodoxă din Olbia