Astăzi, 6 februarie 2021, o delegație formată din mai multi lideri ai filialei PNL Diaspora, veniți din Italia, Spania, Germania, Franța, Belgia, Danemarca și Luxemburg, s-a întâlnit la sediul Partidului Național Liberal cu Președintele PNL Ludovic Orban.
Am discutat deschis despre românii plecați în străinătate și problemele lor și despre planurile de evoluție internă a filialei politice PNL Diaspora, astfel încât să devenim un real suport pentru membrii și simpatizanții liberali în vederea consolidării competenței, responsabilității, demnității individuale și respectării democrației interne.
Întâlnirea de astăzi s-a desfășurat într-o notă constructivă, iar liderul PNL, Ludovic Orban, ne-a asigurat că Diaspora continuă să fie o prioritate și, în egală măsură, ne-a oferit sprijinul său în eforturile noastre de a răspunde necesităților contextului politic și civic actual prin implicarea profesioniștilor în dezvoltarea filialei.
Mergem înainte, împreună!
Sursa : Facebook
Articolul precedentAjutăm la ctitorirea primei biserici românești din Sardinia
Articolul următorDepartamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) pune la dispoziția românilor de pretutindeni un Ghid de Reîntoarcere